Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)

Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 23sa
2 unidades

Malzemeler

Masa madre de manzana y trigo
  • 150 g de agua
  • 10 g de pie de masa de manzana y trigo
  • 150 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 250 g de agua fría
  • 350 g de harina de fuerza
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 1 cucharadita de aceite de oliva
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 20 aceitunas negras sin hueso en mitades
  • 10 de nuez pelada en trozos

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Sodyum 2820.1 mg
Protein 43.4 g
Kalori 5077 kJ / 1213 kcal
Yağ 31 g
Lif 8.7 g
Doymuş Yağ 6.7 g
Karbonhidrat 188.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...