Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 230 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
veya 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 75 g de harina integral de centeno
- 350 g de harina de fuerza
- 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (isteğe bağlı)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 591.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Chapata con masa madre
17h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min