Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Preparación
- 500 g de agua
- 180 g de patatas harinosas con piel, en mitades
Masa principal
- 300 g de agua fría
- 80 g de harina integral de centeno
- 460 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de aceite
- 10 g de miel
- 15 g de mantequilla
- 20 g de fécula de patata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 821 kJ / 196 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 340.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan greñado art
3h 30min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Pan blanco
3h 10 min
Corona de Pascua (Challah)
1h 45min
Masa de pan básica
1h
Bollitos de hinojo y alcaravea
14hod.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25u. 20min
Pizza integral con tomate y mozzarella
1h
Pan con mantequilla de hierbas
2hod.
Gougères
40min
Pan de centeno y manteca
16h
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min