Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 250 g de agua
- 50 g de pie de masa de trigo
- 250 g de harina de fuerza
Masa principal
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 10403 kJ / 2486 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Karbonhidrat
- 495.3 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 29.1 g
- Sodyum
- 4945.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2h
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de centeno y manteca
16h
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15j 30 menit
Pan payés con masa madre
16h