Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de agua fría
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
veya 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural frío
- 500 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 8482 kJ / 2027 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Karbonhidrat
- 383.8 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 13.3 g
- Sodyum
- 4832.9 mg
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Triángulos de bretzel
3 Std.
Pan corsario doble
15h 20min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Panecillos de leche
4h 30 min
Pan gallego con masa madre
15h 30min