Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
veya bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 580.1 mg
Alternatif tarifler
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Ham Hock Potato Bake
35 min