Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
veya bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 580.1 mg
Alternatif tarifler
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Beef-Ragout with Macaroni
30min