Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
veya bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 580.1 mg
Alternatif tarifler
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min