Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3818 kJ / 913 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 127 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 96 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1h
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30 min
Rum Babas
3h 45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min