Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3818 kJ / 913 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 127 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 96 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Quick cheese soufflés
45 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Chicken Liver Parfait
2h 40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min