Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di milza di maiale, pulita dalla parte nervosa
- 40 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 4 bacche di ginepro
- 60 g di mela Golden Delicious, sbucciata e a tocchetti (1 cm circa)
- 8 fette di pane casereccio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e tritati
- 10 g di pasta di acciughe
- 20 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1298.3 kJ / 310.1 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 405.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Pappa al pomodoro
35 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Peposo toscano
1hod. 30min
Gnudi toscani
40 min
Ricciarelli
7 godz.
Lampredotto
1 godz. 20 min
Castagnaccio
1 godz.
Schiacciata con l'uva
2hod.
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Paté di fegatini
30 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min