Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 130 g
- Kalori
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 40.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa in umido
1hod. 10min
Cipolline sott'olio
361sa 10 dk
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Spezzatino di manzo alla catalana
2sa
Maionese
10min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Salsa selinuntina
15min
Risotto con fegatini di pollo
40 dk
Paté di fegatini
30min
Salsa verde "Bagnet"
15min