Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 130 g
- Kalori
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 40.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa al cren
120h 10min
Achcharu (verdure sottaceto)
40 Min
Zucchine piccanti
55min
Dado di carne
45 Min
Moretta fanese
35 Min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10 min
Cipolline sott'olio
361h 10 min
Risotto con fegatini di pollo
40 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45 min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Paté di fegatini
30 min