Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 130 g
- Kalori
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 40.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maionese
10min
Salsa greca
10min
Coppe di mascarpone al croccante
3ωρ. 15 λεπτ.
Brodetto di Fano
1 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 godz. 45 min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Paté di fegatini
30 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min