Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lammkoteletts sous-vide
- 1 Bio-Zitrone
- 300 g Weißwein
- 1 Knoblauchzehe, angedrückt
- 4 Prisen Salz
- 60 g Honig
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Lammkoteletts
- ½ TL Fenchelsamen (im Mörser etwas anstoßen)
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Artischocken und Fertigstellung
- 6 - 8 Artischockenherzen, frisch (siehe Tipps)
- 1 Zitrone, Saft gepresst
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 30 natives Olivenöl extra
- 40 g Weißwein
- 100 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2320 kJ / 553 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 22 g
- Sodyum
- 493 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55min
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50 Min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35min
Lasagne
1 godz. 45 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 Min
Sous-vide Oktopus-Salat
8 Std.
Pappardelle al Ragù
4 Std.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 godz.
Risotto (XXL)
40 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min