Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Scheiben Kalbshaxe, mit Knochen (ca. 160 g bis 200 g pro Stück)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Weizenmehl
- 3 EL Öl zum Braten
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Lauch, nur weißer Teil, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 1 Prise Paprikapulver, edelsüß
- 60 g Tomatenmark
- 20 g Honig
- 200 g Rotwein
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- Petersilienblätter, gehackt, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1626 kJ / 389 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 232 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
3h
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Ribisel-Pavlova
2h 50 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Pappardelle al Ragù
4h
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min