Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Satay sauce
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 5 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, deseeded if preferred, to taste
- ½ tsp fennel powder
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp tamarind paste
- 2 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp dark brown sugar
- 270 g coconut cream
- 60 g peanut butter (see Tip)
Chicken, rice and vegetables
- 350 g jasmine rice
- 1200 g water
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrots, cut into thin strips
- 200 g broccolini, cut into thirds or cauliflower, cut into small florets (3 cm)
- 50 g red capsicum, cut into thin strips
- 50 g brown onion, cut into thin wedges
- 80 g sugar snap peas, trimmed and cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2312 kJ / 552.6 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 63.4 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 748.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 min
Quick massaman beef curry
40 min
Curried sausages and lentils
1h
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken and cashews
55 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Butter chicken
55 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken pad thai
55 min
Thai red chicken curry
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min