Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di marron glacés, a pezzi piccoli
- 50 g di Rum + q.b.
- 40 g di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di crema di marroni
- 200 g di pan di Spagna (vedere consigli)
- 6 marrons glacés
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 48.4 g
- Yağ
- 12.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Galette des rois ananas e Rum
2h 30min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Meringata alle fragole
2h
Mandorlaccio
1 Std. 10 Min
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5 godz.
Zuccotto gelato
12 Std.
Bignè all'amarena
3h
Dolce danese di mele
50min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 Std.
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Brutti ma buoni di Gavirate
1h 55min