Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 73.2 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burro alle acciughe
4h 20min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Panna cotta
6h 30min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Lemon meringue pie
3 godz.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Crema chantilly
35 min