Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova da 60 g
Farcitura
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 - 40 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 20 g di zucchero a velo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 2 - 3 gocce di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 73.2 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Éclair all'arancia
7 Std.
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20 min.
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Stollen natalizio al formaggio
Keine Bewertungen
Pasta fresca al cacao
1h 10 min.
Noccioline speziate
1h
Crumiri
1h 30min