Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
- 300 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% fat
- 20 g mayonnaise
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 10 g honey
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
Scotch Eggs
- 50 g shallots, halved
- 2 sprigs parsley, leaves only
- 600 g beef, boneless, sinew free, cut in pieces (3 cm)
- 2 eggs (53-63 g each)
- 15 g mustard
- 70 g breadcrumbs
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 20 g flour, for flouring
- 1500 g oil, for deep-frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 742 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Versatile Chunky Soup
50min
Tuscan Bean Soup
50min
Grated Parmesan Cheese
5min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1h
Grisons Barley Soup
55 min
Classic Zabaglione
15 min
Snowdrop Cocktail
1h 10min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5min