Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 200 g Camembert cheese, softened and rind removed (see Tips)
- 150 g ricotta, well drained (see Tips)
- ½ tsp caraway seeds
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp fresh chives, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 555.8 kJ / 132.3 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 329.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Traditional Gugelhupf
2 Std. 55 Min
Umami paste
5 min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Tartare sauce
10 Min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 Std. 20 Min
Classic Flammkuchen
1h
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20 min