Cihazlar ve Aksesuarlar
Savory tart with tuna, eggs and capers
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
8 pieces
Malzemeler
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold2
-
water to fill to 1 l mark
Tart
-
butter cold, in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting250 g
-
egg (53-63 g)1
-
water2 tbsp
-
salt1 tsp
Topping
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
egg yolk1
-
anchovy fillets, in oil drained3
-
olive oil10 g
-
honey10 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
rocket salad30 g
-
cherry tomatoes100 g
-
capers, pickled drained20 g
-
red onions cut in rings (1 mm)50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
337.6 mg
Protein
15 g
Kalori
1332 kJ /
318.4 kcal
Yağ
16.9 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
26.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Easy Easter
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 dk
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 dk
Broccoli Stem Slaw
15 dk
Rainbow Salad
30 dk
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3sa 45 dk
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2sa 45 dk
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3sa
Tequila kiwi smash
5 dk
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Değerlendirme yok
Spicy tuna dip
5 dk
Boba Tea (Bubble Tea)
1sa
Mushroom and sauerkraut pierogi
2sa 30 dk