Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Anko (crema di fagioli azuki)
- 300 g di fagioli azuki rossi secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- 1650 g di acqua
- 150 g di zucchero grezzo di canna
- 1 pizzico di sale
- 20 g di mirin (isteğe bağlı)
Dorayaki
- 2 uova
- 40 g di zucchero
- 20 g di miele millefiori
- 20 g di mirin
- 120 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
-
5
g di bicarbonato di sodio, sciolto in 1 cucchiaino di acqua
veya 2 g di lievito in polvere per dolci, sciolto in 1 cucchiaino di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 560.1 kJ / 133.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 27.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 0.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyoza
1 Std.
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Onigiri
1 Std.
Pancakes
45 Min
Ravioli al vapore
45 Min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Ravioli cinesi
1 Std.
Panini al vapore e bevanda a base di soia
1 Std. 30 Min
Pancake (senza lattosio)
35 Min
Waffles alla panna
1 Std. 15 Min