Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
veya 250 g di zucchero grezzo - 210 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
Panna montata alla vaniglia
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1869 kJ / 446 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 22 mg
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta vaniglia con crema inglese (Bimby Friend)
2h
Cappelli della befana
2h
Trecce dolci
4h
Cheescake al caco mela
8u.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema catalana
40min