Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 1400 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina integrale
- 150 g di farina manitoba W300
- 30 g di succo di limone
Impasto della pizza
- 400 g di farina tipo 0 W180
- 1480 g di acqua
- 10 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- acqua q.b. sino a raggiungere 250 g (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1644.3 kJ / 393 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 75.5 g
- Yağ
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 646.3 mg
Alternatif tarifler
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min
Besciamella (TM6)
15 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3u. 40min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane contadino ai cereali
7ωρ.
Focaccia di semola
6hod. 40min
Pane alla birra (TM6)
4u.
Pinsa romana
5 Std.
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pane bianco
3 Std.