Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 72.5 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 67.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle cipolle
2j 20 menit
Pizza capricciosa
1h 35 min
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2j 20 menit
Pizza con salame piccante
2 godz.
Pizza diavola
1 godz. 45 min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Crescentine modenesi
11小时
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.