Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto in polvere - 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 00
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- rucola fresca, a piacere
- pomodori a fette, a piacere
- prosciutto crudo a fette, a piacere
- Parmigiano reggiano in scaglie, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1771 kJ / 423.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 72.5 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 67.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza diavola
1h 45min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 Std. 5 Min
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza capricciosa
1h 35min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza New York style
3h 50 min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50 min