Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto in polvere - 7 - 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella a pezzi
-
250
g di passata di pomodoro
veya 250 g di polpa di pomodoro - 200 g di salame piccante, a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3694 kJ / 883 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 80.5 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 17.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 120 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min