Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 80 g de beurre
-
150
g de farine de blé type 55
veya 150 g de farine de blé complet - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 50 g d'eau
La garniture
- 300 g d'eau
- 3 poivrons, épépinés et coupés en lanières
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de tapenade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1172 kJ / 281 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panisses
30 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Tapenade
10 Min
Pissaladière
2h 10min
Caponata sicilienne
55 Min
Anchoïade
15min
Flan d'aubergine
1 godz.
Panisses marseillaises
3h
Fougasse aux grattons
2 godz.
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Tapenade de Marseille
15min