Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g environ)
- 50 g d'eau
- 190 g de fruits de la Passion (la pulpe et les graines), et 1 fruit pour la finition
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 50 g de mascarpone bien froid
- 75 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 905 kJ / 216 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Pannacotta à l’orange
4 Std. 25 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min
Glace 'fior di latte'
4 Std. 15 Min