Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Polenta e bruscitti
2ωρ. 20 λεπτ.
Pizzoccheri
50 min
Sciatt
1h
Polenta di grano saraceno
1h
Pisarei e faśö
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al Teroldego
40min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto pere e Gorgonzola
40min