Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla monzese
35 min
Polenta di grano saraceno
1h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Sciatt
1h
Risotto timo e toma
35 min
Torta paesana
1h 10 min
Risotto alla valdostana
35 min
Polenta al formaggio
1h
Risotto pere e Taleggio
40min
Polenta taragna
1h 15min
Pizzoccheri
50min