Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 15 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil frais, finement ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 531 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce bordelaise
45min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Bouchée à la reine
55min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 godz.
Sauce soubise
30min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Sauce périgourdine
35min
Pâté périgourdin
48 Std.
Sauce au vin doux
55min
Rognons de veau sauce madère
20min