Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 15 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil frais, finement ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 531 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce périgourdine
35 min
Galettes de viande et choucroute
40 Min
Sauce curry
30 Min
Sauce cocktail
10 min
Sauce soubise
30 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Sauce au vin doux
55min
Sauce au cidre
20 min
Bouchée à la reine
55min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 Std.
Sauce bordelaise
45 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min