Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1749 kJ / 425 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72h
Sauce bordelaise
45 Min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 Min
Beurre d'escargot
10min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Sauce aux câpres
30min
Sauce à l'oseille
25 dk
Terrine de campagne
25sa 15 dk
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2sa
Sauce au vin doux
55 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min