Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1749 kJ / 425 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72h
Terrine de campagne
25h 15min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Saumon sauce gribiche
35 min
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Baba au rhum
3h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Beurre d'escargot
10 min