Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 300 g di seppioline pulite
- 300 g di calamari interi piccoli puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco secco
- 50 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 8 fettine di pane abbrustolite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 8247 kJ / 1971 kcal
- Protein
- 122.1 g
- Karbonhidrat
- 262.7 g
- Yağ
- 55.3 g
- Lif
- 20.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano in umido
30min
Calamari in umido
55min
Polpo in rosso
35min
Seppie con i piselli
40min
Polpetti affogati
45min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Moscardini al limone
30min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Calamari alla napoletana
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min