Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di anelli di totano
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo in rosso
35min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Moscardini al limone
30min
Seppioline al vino bianco
25 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Calamari in umido
55 Min