Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2489 kJ / 959 kcal
- Protein
- 91.3 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie con i piselli
40 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1hod. 20min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Burger di seppie
25 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Moscardini al limone
30min
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min