Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 2489 kJ / 959 kcal
- Protein
- 91.3 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1sa
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Anelli di totano in umido
30min
Anelli di totano su crema di piselli
40 dk
Crema di ceci con vongole
40 dk
Polpetti affogati
45 dk
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1hod. 10min
Moscardini al limone
30min
Insalata di totano e piselli al lime
1sa
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 dk
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 dk
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 dk