Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b.
Ripieno
- 30 g di scalogno a pezzi
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di gamberetti freschi, puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 50 g di insalata songino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Bignè a sorpresa
2sa
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1sa
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1h 10min
Bignè al salmone
1sa 50 dk
Salsa bois boudran
10 min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Flan al salmone affumicato
45min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1sa 40 dk
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 dk