Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b.
Ripieno
- 30 g di scalogno a pezzi
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di gamberetti freschi, puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 50 g di insalata songino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Bignè al salmone
1h 50min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Crocchette di gamberoni
10h
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Flan al salmone affumicato
45 min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Cestino centrotavola
5 Std.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Frittelle di gamberi
1h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min