![Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses) Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5529481-22cf-47f5-bf70-c4c28938af8e/Derivates/364ddada-6ff6-45da-ba97-fc3004194d1a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 680 mg
Alternatif tarifler
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Greek Vegetables
1 godz.
Lentil Salad
35 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Boeuf Bourguignon
11hod. 25min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Steamed Green Beans
30 min