Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g de panais, coupé en morceaux
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de curcuma en poudre
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 50 g de crème fraîche
- 3 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 768 kJ / 184 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage au poireau
30min
Crème de chou-fleur
40min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50min
Velouté de panais au poivron rouge
35min
Crème de chou-fleur
30min
Crème de carotte
30min
Velouté de topinambour
45min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min