Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1000 g de courgettes, coupées en dés
-
1
c. à café d'origan déshydraté
veya 1 c. à café d'origan frais - 15 g de beurre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème fraîche
-
80
g bleu d'Auvergne
veya 80 g de fromage à pâte persillée (bleu) - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 646 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Potage Saint-Germain
45min
Crème de carotte
30min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Potage au poireau
30min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min