Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 150 - 200 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 25 g Butter, in Stücken
-
20
g Mehl
veya 20 g Maismehl - 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht, (siehe Tipp)
veya 2 Würfel Geflügelbrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- ¼ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 EL Olivenöl
- ½ TL Minze, getrocknet
- ¼ TL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 56 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15 min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1h 5min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Acuka
5min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 min