![Fondant caramélisé à la rhubarbe Fondant caramélisé à la rhubarbe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/257000.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2 cm)
- 270 g de sucre en poudre
- 160 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 60 g de lait ribot
- 4 œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1685.8 kJ / 400.2 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crumble pomme fraise rhubarbe
45min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Tarte à la rhubarbe
1h
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4h
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40p