Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ragù
- 40 g di sedano
- 80 g di carota a pezzi
- 110 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita mista (manzo, maiale)
- 50 g di vino bianco secco
- 230 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 65 g di acqua
Besciamella
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 25 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta ripiena tipo cappelletti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2548.7 kJ / 609.2 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 76.4 g
- Yağ
- 37.9 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 2.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krapfen di patate ripieni
2 Std. 30 Min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3h
Struffoli
1hod.
Cotechino alla Wellington
6h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min.
Polpettone in crosta
1h 10 min
Colomba salata
3 godz. 10 min
Bignè salati con crema di piselli
2hod.
Fiocchi di neve
5h
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pastiera
15h
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min