Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 611 kJ / 147 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Segreto federiciano
2 Std. 30 Min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5u. 10min
Gelato biscotto al mascarpone
4 Std.
Cheesecake alle fragole sullo stecco
6 Std. 20 Min
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50 Min
Sformato di pane saporito
1 Std. 10 Min
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Blinis al pepe con crema di carciofi
1 godz.
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 godz. 50 min
Succo di carota piccante
15 Min
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min