Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
120
g Emmentaler, in Stücken
veya 120 g Örgü Peyniri (türk. Zopfkäse), in Stücken - 40 g Gruyère Käse
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Maismehl
- ½ TL Salz
- 250 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 godz.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min