Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Vollmilch, zimmerwarm
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett als Starterkultur
- 50 g Milchpulver (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 383 kJ / 92 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1 Std. 30 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min