Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Vollmilch, zimmerwarm
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett als Starterkultur
- 50 g Milchpulver (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 383 kJ / 92 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3hod. 15min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Noahs süße Suppe - Aşure
11h 20 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 godz. 30 min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min