Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di cozze
- 1 pizzico di pepe
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco a metà
- 150 g di pancetta tesa di maiale a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 250 g di crostini di pane
- origano secco q.b.
- 500 g di pasta secca tipo mezze maniche (cottura 12 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2920 kJ / 698 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 100.2 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 7.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta integrale fagioli e cozze
1 godz.
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta e piselli
35 Min
Pasta patate e provola
55 min
Torta Babà napoletana
8h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Pastiera napoletana
15 Std.
Ziti con ragù alla napoletana
1hod. 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.