Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 8 portions
- Kalori
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Protein
- 80 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 100 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1sa 35 dk
Cod with Citrus Butter
50 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Squid Ink Pasta
1h
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Tomato Bread Pudding
30 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min