![Beef Wellington (Ben) Beef Wellington (Ben)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d9401686-a511-4913-9c5c-a1482b01ad25/Derivates/a265e533-9672-4f51-b0e1-adc177e02914.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef Wellington
- 28 oz beef tenderloin (2 pieces, 14 oz ea.)
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz Dijon mustard
- 2 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz shallot, in pieces
- 14 oz fresh cremini mushrooms
- 7 oz button mushrooms
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 slice prosciutto (approx. 3.5 oz)
- 3 oz pâté, softened (isteğe bağlı)
- 2 sheets puff pastry
- 2 egg yolks, slightly beaten
- 1 tsp Fleur de Sel
Sauce
- 1 oz olive oil
- 1 oz unsalted butter
- 7 oz beef tenderloin, filet mignon, in pieces (1½ in.)
- 12 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 2 tsp red wine vinegar
- 25 ½ oz red wine, e.g. merlot or cabernet (1 bottle)
-
16
oz beef broth
veya 16 oz water - ½ tsp salt
- 2 tbsp corn starch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1510 mg
Alternatif tarifler
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Shrimp and Grits
1h 50min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2sa 55 dk
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Holiday Stuffing
1 godz.
Chicken Mole
50 min
Marinara Sauce
40 Min
Fragrant Chicken Curry
1 godz.
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min