Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- 360 g di penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 18.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pennette all'arrabbiata veloci
20 min
Spaghetti al tonno
40 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min