Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- 360 g di penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 18.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 dk
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 dk
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 dk
Gomiti, olive e acciughe
30min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghetti al tonno
40 dk
Sugo alla puttanesca
45 dk
Spaghetti all'amatriciana
35 Min