Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
veya 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca, tipo farfalle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 58.4 g
- Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Fusilli tricolore
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min