Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3525 kJ / 842 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 2903 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Geflügelleberkäse
14sa 15 dk
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Extrawurst
14h 10min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Käse-Leberkäse
14sa 15 dk
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Almbutter
40min