Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3525 kJ / 842 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 2903 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30 min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min