Uyumlu sürümler
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 - 450 g Paprikaschoten, gemischt (gelb und rot), in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Zucchini
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hendlbrustfilet, ohne Haut
- 1 TL Zucker
- 70 - 90 g Tomatenmark, nach Geschmack
- 400 g passierte Tomaten
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 2 EL Salz
- ½ - 2 TL Cayennepfeffer, nach Geschmack
- 1 ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 20 g Weizenmehl, in Wasser aufgelöst
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- Sauerrahm, zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 241 kJ / 1010 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 11245 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1 godz. 30 min
Hühnersuppe mit Nudeln
50 min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 godz. 30 min
Sommer Bolognese Bowl
35min
Erbsen-Gemüsesuppe (XXL)
1 godz. 15 min
Linseneintopf (XXL)
4u.
Erdbeereis
5min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 Std. 10 Min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Osternest aus Germteig
2 godz.