Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Suppengemüse, in Stücken
- 100 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 700 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Rollgerste
- 200 g Weißwein
- 2000 g Wasser
-
4
Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
veya 4 - 8 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Liebstöckel, getrocknet
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- 8 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtopfgewicht 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1466 kJ / 349 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 2039 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1 Std.
Tomatencremesuppe (XXL)
40 dk
Leberreis
35 Min
Einfache Gemüsesuppe
40 dk
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5 Std. 30 Min
Lasagne
1h 45min
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min
Ritschert
1 Std.
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 Std. 30 Min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16h 40min
Gefülltes Hendl mit Reis
2 Std.
Omas Kärntner Reindling
2h 25min