Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 EL Weizenmehl, glatt
- 1250 g reife Paradeiser, geviertelt
- 2 - 3 EL Zucker (siehe Tipp)
- 3 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 80 g Tomatenmark
- 100 g roter Paprika, in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 900 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1694 kJ / 403 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Krautfleckerl
40min
Letscho
40min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Blunzenpackerl
50 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Erdäpfelkas mit Rettich
40min
Apfelkren
40min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1u.
Paprikahendl
1u.
Liptauer
15min