Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di acqua
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di salame a dadini (1-2 cm) o altri salumi a piacere
- 3 uova sode a pezzi
- 250 g di formaggio stagionato a dadini (1-2 cm)
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Struffoli
1h
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Parigina
3 Std. 30 Min
Pizzette fritte
1h 55min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Panini napoletani
5h 20min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Pasta e patate con provola
1h